Please note: Each "Program Time Zone" has different speakers and sessions.

Area
Tracks & Topics
Time & Location Session

10:10 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Main Stage

Bringing Emotional Intelligence to Technology


Rana el Kaliouby.png

Rana el Kaliouby


Author of "Girl Decoded" | Co-Founder & CEO at Affectiva | YGL at WEF | Fortune 40 under 40

10:10 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

$Guap Coin, a platform built to support the black ecosystem (black owned businesses and institutions)


60976599_2588050764539490_2602535020694339584_o.jpg

Tavonia Evans


Data Scientist & Founder at Guap Coin

10:10 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Be a Brand Not an Employee in Tech


professional-headshot-20193.jpg

Kanika Tolver


Senior Project Manager at Department of Treasury

10:30 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Pathways to Entrepreneurship for Technical Women


copy-of-jumoke-dada-cropped--nell-hoving-credit-copy.jpg

Jumoke Dada


Founder at Tech Women Network

10:30 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Limiting Beliefs...Why We Listen to the Voices in our Head


melissa_0.png

Melissa Carson


Founder/CEO; Executive Coach/Consultant at Crim Dell Consulting

10:30 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Main Stage

Parenting Backwards


headshotcc.jpg

Stephanie LeBlanc-Godfrey


Global Head, Inclusion Programs for Women of Color at Google

10:30 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Changing The Narrative of "Future of Work" to "The NOW of Work"


img_0754.jpg

Mila DeChant


Culture Scientist & Founder at Chief of Hearts - A Culture Science Company

10:50 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Main Stage

How to Become a Thought Leader on LinkedIn


Ty Heath_Headshot.jpg

Ty Heath


Global Lead B2B Institute at LinkedIn

10:50 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Self Care When Working Alone


jealexphoto-11-crop.jpg

Stephanie Caulley


Frontend Developer at BadgeList

10:50 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Unlock the value of Microsoft Cloud


arti-modified.png

Arti Venkatesh


Director Delivery Management at Avanade

10:50 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

How to be a Successful Super Woman in Technology


o_hello_media-cisco_live-booth1_061119_232.jpg

Nicole Scheffler


Engineering Leader and Co-Founder at Cisco and Diva Tech Talk Podcast

11:10 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Main Stage

Creating the post-COVID future you want to live in


ESS Headshot.png

Emilie Sydney-Smith


CEO at ExO Works

11:10 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Why financial inclusion is key to economic recovery post COVID-19


DSC09578.jpg

Efe Ukala


Founder at ImpactHer

11:10 AM Eastern Time (ET)

🕓 40mins           
🌐 Session Area

Challenges and Opportunities for Women in Tech and Business in Times COVID-19


WEB Panel Discussion _Challenges and Opportunities COVID-19_  WTGC.png

Challenges and Opportunities for Women in Times of COVID-19 moderated by Anna Radulovski


Alexandria Butler Diane Kenyon Lori Nishiura Mackenzie Siri Chilazi

11:10 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Working Remotely, Effectively and Productively


screen-shot-2020-05-27-at-2.06.52-pm.png

Lisa Zeeveld


COO at BELAY

11:30 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Main Stage

Leaving others a little better


Helen Altshuler.png

Helen Altshuler


Engineering Manager at Google

11:30 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Pivoting Your Market Strategy to Survive a Crisis


0.jpg

Salma Elbarmawi


CEO at Zelus PR & Marketing

11:30 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

#AugmentedHumans The new stage of human evolution. Its challenges and opportunities


rosario-nyc.png

Rosario B Casas


Co-Founder & CEO at VR Americas LLC

11:50 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Main Stage

Leading Through Success


Rachana Kumar.png

Rachana Kumar


VP of Engineering at Etsy

11:50 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Stand Out for Success : Get Known Get Hired


kathryn-new-headshot(3.jpg

Kathryn Rose


Founder/CEO at wiseHer

11:50 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Online violence against women and digital transformation


img_20200312_123959.jpg

Linda-katerin Patiño


Subeditora of Technology at EL TIEMPO

11:50 AM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Build a Culture of Belonging Within Your Organization


franz-web.png

Milu Franz


Software Engineer at Mile Two LLC

12:10 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Main Stage

De-Biasing Recruitment in Tech


Siri.png

Siri Chilazi


Research Fellow at Women and Public Policy Program, Harvard Kennedy School

12:10 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

The Future of Work is Female; Empowering Mothers at work


Nikkie Kent.png

Nikkie Kent


CRO at Mamava

12:10 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

As triple minority leader in Tech - Navigating the Technology Realm


Edwige Robinson _headshot_top half_2020_0.jpg

Edwige A. Robinson


Vice President, Mobile Engineering Services at Comcast NBC Universal

12:10 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

The DNA of the Digital Tribes


martha-estupinan.png

Martha-Isabel Estupiñán


Executive Director at Tribu Evolución

1:20 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Tech Saves the World: a Space Tech case-study on fighting climate change


katia.jpg

Ekaterina Stambolieva


CEO at Nina Space

1:40 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Creating your cloud security strategy with a DevSecOps Mindset


headshot_0.jpg

Dominique West


Senior Cloud Security Consultant at Ernst and Young (EY)

1:40 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

My Inner House Wasn't Equipped Yet!


img_20191231_155750_901.jpg

Tarsha Bowman


CEO/Founder at Ms. Mirage LLC

2:00 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Social Entrepreneurs and COVID19


02_08_19_kavya_kryshna_linkedin_headshots_nyc.com1042.jpg

Kavya Krishna


Co-founder at Society of Women Coders

2:20 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

How to Prepare Your Business and How the World will Change After COVID-19


Ann-Rosenberg.jpg

Ann Rosenberg


Senior Vice President for UN Partnerships at SAP at SAP

2:20 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

The Importance of Staying Creative During a Crisis


KC Lathrop.png

KC Lathrop


Chief of Staff to the CIO at IBM

2:20 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

The Role & Power of Personal Development in Career Growth


WomenTech pic_0.jpg

Veena Ramaswamy


Data Analyst at Brown Girl Magazine, Founder of Beyoutifully Empower

2:20 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Main Stage

Making Culture Visible: Utilizing Technology Advancements to Engage the NextGen Workforce


awk photo 9 (1).jpg

Annette White-Klososky


Founding Partner at Future Point of View

2:20 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Innovation alongside running legacy business


Pooja-full length-side.jpg

Pooja Malpani


Head of Media Engineering at Bloomberg

2:40 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Why are there so few of us in Tech? Experiences from Latin America


rocioaldeco.png

Rocio Aldeco-Perez


Research Associate Professor at Universidad Nacional Autónoma de México

2:40 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Hype Yourself, You're Worth It


img_6050_edited-2_0.jpg

Aashni Shah


CEO at Elixir Labs

2:40 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Empowering Women through Technology


nila11.jpg

Achia Nila


Founder, Managing Director at Women in Digital

3:00 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Building and Sustaining High Performing Teams


dgibsonheadshot2018.jpg

D'Lovely Gibson


Delivery & Operations Director

3:00 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Corporate Leaders Using Technology to Accelerate Youth Entrepreneurship in Times of COVID


c.png

Cecilia Chapiro


Founder at Yunus & Youth

3:40 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Session Area

Lead Like a Woman In STEM


dsc08659-(1.jpg

Natoshia Anderson


CEO at Smart STEM. LLC.

3:40 PM Eastern Time (ET)

🕓 20mins           
🌐 Main Stage

Breaking through your limiting beliefs


melonie.png

Melonie deGuzman


Co-Founder of Rogers Women in Tech, Agile Project Manager, Mentor, Public Speaker

4:00 PM Eastern Time (ET)

🕓 60mins           
🌐 Networking Area, Expo Area

Meet leading companies and startups



Networking and Expo


Session